Mikäli Otaverkko toimittaa Asiakkaalle verkkokauppapalveluita, verkkokaupan kautta tehdyissä tilauksissa noudatetaan Otaverkon yleisiä sopimus- ja toimitusehtoja seuraavilla lisäyksillä:

• Asiakas tekee hankinnat ensisijaisesti Otaverkon verkkokaupankautta tarpeensa ja voimassa olevien sopimushintojen mukaan.• Ainoastaan Asiakkaan tilausoikeudellisille henkilöille voidaanluoda tunnukset verkkokauppaan.

• Otaverkko vahvistaa tai hylkää tilaukset kahden arkipäivän kuluessa tilauksen vastaanotosta. Asiakkaan tilaukset sitovat Otaverkkoa vasta asianmukaisesta tilausvahvistuksesta.

• Mikäli Asiakkaalla on erääntyneitä laskuja, ei Otaverkolla ole velvollisuutta toimittaa Asiakkaalle tuotteita tai palveluita, ennenkuin erääntyneet laskut on suoritettu.

• Otaverkon toimittamien tuotteiden takuu määräytyy yksinomaan tuotteiden valmistajan sovellettavien takuuehtojen mukaisesti, eikä Otaverkko anna tuotteille erillistä takuuta (ks.kohta 7.4).

• Asiakkaalla ei ole oikeutta palauttaa Otaverkon toimittamiatuotteita ilman Otaverkon kutakin kertaa varten erikseen antamaa kirjallista suostumusta ja toimitetut tavarat otetaan takaisin ja hyvitetään ainoastaan sillä ehdolla, että Otaverkko on sitäennen nimenomaisesti hyväksynyt palautuksen. Palautushyväksynnän jälkeen palautuksen tulee tapahtua 20 päivän kuluessa toimituksesta. Tuotteiden tulee olla alkuperäisessä jaavaamattomassa pakkauksessa ja myyntikunnossa.

• Palautuksen ehtona on myös, että palauttajalla ei ole erääntyneitä maksamattomia laskuja Otaverkolle. Tuotteet hyvitetäänhyvityslaskulla, kun tuotteet on vastaanotettu Otaverkon käyttämän tukkurin logistiikkakeskuksessa ja palautuksen oikeellisuus ja tuotteiden kunto on tarkistettu. Varastopalautus eikoske prosessoreita, emokortteja, muistipiirejä, CD/DVD-asemia eikä kiintolevyjä. Ostaja maksaa palautuksesta aiheutuvatkulut ja palautuksen käsittelykulut Otaverkon toimenpidehinnaston mukaisesti.

• Mikäli palautus johtuu Otaverkon virheestä, ei tässä kohdassaolevia palautusta koskevia vaatimuksia sovelleta. Tällöin Asiakkaan tulee kuitenkin ilmoittaa virheestä ja aikomuksesta palauttaa tuote Otaverkolle etukäteen ennen palautuksen tekemistä. Otaverkko maksaa virheestään johtuvien palautustenpalautusrahdin ja Otaverkko tekee kuljetustilauksen.

• Puutteelliset tai virheelliset palautukset Otaverkko lähettää takaisin vastaanottajan kustannuksella ja perii mahdollisesti Asiakkaan puolesta maksamansa rahtikulun Asiakkaalta.

• Toimituskulut ilmenevät verkkokaupassa tilauksen yhteydessä.Rahtivakuutusmaksu on määritelty Otaverkon toimenpidehinnastossa